Popal Fietsen Nederland  is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1999. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare kwaliteitsfietsen voor iedereen. Daarom vindt u in ons assortiment uitsluitend fietsen die dit combineren met mooie, eigentijds en vernieuwende modellen.
 
Wij staan voor degelijkheid en betaalbaar fietsen. De Popal-collectie biedt ruime een ruime keus in verschillende fietsen zoals stadsfietsen, bakfietsen, omafietsen, vouwfietsen, kinderfietsen, beachcruisers en bmx-en.
 
Popal Fietsen Nederland heeft als doelstelling te groeien tot de specialist op gebied van fietsen en fietsbenodigdheden. Met name gezinnen met jonge kinderen profiteren hiervan. Kinderen groeien zo hard, dat ze gemiddeld om de twee jaar toe zijn aan een nieuwe fiets. Zo kunt u uw kind een nieuwe fiets geven, zonder de hoge kosten.
 
Op Popal-fietsen worden kwaliteitscomponenten gemonteerd samen met de nieuwste nuttige accessoires, onder andere van A-merken zoals Axa, Shimano, CST en SRAM. Daar heb je jarenlang plezier van en dat voor een prettige Hollandse prijs.
 
 
Onze Visie
Wij zoeken continu naar de ideale fiets. Daarom vindt u in ons assortiment uitsluitend fietsen waarin kwaliteit en betaalbaarheid elkaar vinden in mooie, eigentijdse en vernieuwende modellen. Tevens vinden wij het belangrijk om online winkelen voor consumenten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is ons ruime assortiment overzichtelijk te bekijken en kunnen de fietsen binnen 48 uur bij de consument geleverd worden.
 
 
Onze Missie
Popal neemt geen genoegen met tevreden consumenten, wij maken graag fans van onze consumenten. Popal wil graag uitgroeien tot dé specialist op het gebied van fietsen en fietsbenodigdheden. Niet alleen bieden wij mooie, eigentijdse en betrouwbare fietsen, ze zijn ook betaalbaar. 
 
Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
Popal-Arrow-12-Blauw-|-Balance-E-Blauw Popal Arrow 12" Blauw | Balance E Blauw
De Popal Arrow 12" Blauw kenmerkt zichzelf dankzij zijn eigentijdse en hippe design. Geschikt voor kinderen vanaf 3 - 4 jaar. Gratis verzending.
Klik hier voor meer informatie
54,99
Per stuk
Aantal:
Popal-Arrow-12-Roze-|-Balance-E-Roze Popal Arrow 12" Roze | Balance E Roze
De Popal Arrow 12" Roze kenmerkt zichzelf dankzij zijn eigentijdse en hippe design. Geschikt voor kinderen vanaf 3 - 4 jaar.
Klik hier voor meer informatie
54,99
Per stuk
Popal-Flamerider-Roze-|-Balance-G-Roze Popal Flamerider Roze | Balance G Roze
De Popal Flamerider Roze is de manier om met fietsen in aanraking te komen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 - 4 jaar. Gratis verzending.
Klik hier voor meer informatie
44,99
Per stuk
Aantal:
Popal-Flamerider-Zilver-|-Balance-G-Zilver Popal Flamerider Zilver | Balance G Zilver
De loopfietsPopal Flamerider 12" Zilver is ideale manier om met fietsen in aanraking te komen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 - 4 jaar. Gratis verzending.
Klik hier voor meer informatie
44,99
Per stuk
Aantal:
Popal-Jogger-12-Rood Popal Jogger 12" Rood
De loopfiets heeft een sterk aluminium frame en een superleuke print. Geschikt voor kinderen vanaf 2 - 4 jaar. Gratis verzending.
Klik hier voor meer informatie
69,99
Per stuk
Aantal:
Popal-Mbike-Flipper-Tiger-12-White-Orange Popal Mbike Flipper Tiger 12" White Orange
De MBIKE Flipper Tiger Wit Oranje van Popal, is een stoer loopfietsje waar die kleine heerlijk op kan oefenen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 - 4 jaar. Gratis verzending.
Klik hier voor meer informatie
54,99
Per stuk
Popal-Twinkle-Star-12-Blauw-|-Balance-H-Blauw Popal Twinkle Star 12" Blauw | Balance H Blauw
Een perfecte eerste fiets voor je kind die er werkelijk schitterend uit ziet! Vrolijke kleurcombinaties met prachtige velgen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 - 4 jaar. Gratis verzending.
Klik hier voor meer informatie
44,99
Per stuk
Aantal:
Popal-Twinkle-Star-12-Wit-|-Balance-H-Wit Popal Twinkle Star 12" Wit | Balance H Wit
Deze loopfiets is gaaf uitgevoerd in het wit met een rood zadel en stuur en zelfs rode banden. Geschikt voor kinderen vanaf 2 - 4 jaar. Gratis verzending.
Klik hier voor meer informatie
44,99
Per stuk
Aantal: